Clima Direct Catalogus

Catalogus succes met Clima Direct

  • door Willem-Bas Hess

Door hevige uitbreiding van het productassortiment de afgelopen jaren, was Clima Direct toe aan een vernieuwde catalogus. De eenvoudige variant moest vervangen worden voor een ware 'Coolbijbel'. En mede door goed teamwork hebben we daar samen een groot succes van gemaakt!

Teamwork maakt de catalogus…

Deze catalogus is een kroon op het werk van Clima Direct de afgelopen jaren. Het gaat goed bij het ‘coole’ bedrijf uit Ridderkerk. En daar horen ook mooie stappen in de marcom-items bij. Zo ook de vernieuwde catalogus!

Van diverse Clima Direct kanten kregen we technische informatie, afbeeldingen, specificaties, advertenties en losse beelden. Samen met de klant, onze ontwerper en projectmanager hebben we er een overzichtelijk en samenhangend geheel van gemaakt.

Kleurstelling geoptimaliseerd, ontwerp dusdanig gemaakt dat het goed overzichtelijk is, tabjes toegevoegd voor snelle navigatie met bladeren en lettertypes beoordeeld voor goede leesbaarheid.

Er zijn zelfs vakantiedagen voor opgeofferd. Passie, toewijding en ‘Clima Direct/Quantes’ teamwork hebben voor het schitterende ‘Coolbijbel’ gezorgd!

bekijk meer voorbeelden

Trots op catalogus expertise

Ook vragen over drukwerk? Bij Quantes Drukkerij Den Haag maken we graag een succes van alle catalogi uitdagingen en ander drukwerk. Of het nou gaat om ontwerp, drukwerk, afwerking, handling of verzending.

Nog meer weten over het grafische proces en de innovaties?
Schrijf je in voor de Experience Tour!

aanmelden Experience Tour

En voor al je vragen of opmerkingen kan je mij altijd bellen of mailen.
M: 06-23402482.
E: willembas@quantes.nl

Willem-Bas

Ook interessant

bedrukte zitzak

Zie jij ze ook wel zitten?

Persoonlijk bedrukte zitzakken als ondersteunende branding op ieder evenement. Opvallend en comfortabel! Bedrukte zitzak als branding-middel Een zitzak is multifunctioneel. Al helemaal als het zonder gebruik ervan ook nog een…

Q-Brandportal introductie ZonMw

Q-Brandportal succes met ZonMw!

Eenduidigheid in de corporate branding met de huisstijl- en promotie uitingen is met meer dan 14 clusters en ruim 30 communicatie medewerkers een enorme uitdaging. Samen met ZonMw hebben we…

Doe een boekje open over je bedrijf

Video maakt een flinke opmars in de marketingmix. Of het nou gaat om een bedrijfspresentatie, een instructie, een persoonlijke uitnodiging of een vlog, met video spreek je mensen echt aan.…