Clima Direct Catalogus

Catalogus succes met Clima Direct

  • door Willem-Bas Hess

Door hevige uitbreiding van het productassortiment de afgelopen jaren, was Clima Direct toe aan een vernieuwde catalogus. De eenvoudige variant moest vervangen worden voor een ware 'Coolbijbel'. En mede door goed teamwork hebben we daar samen een groot succes van gemaakt!

Teamwork maakt de catalogus…

Deze catalogus is een kroon op het werk van Clima Direct de afgelopen jaren. Het gaat goed bij het ‘coole’ bedrijf uit Ridderkerk. En daar horen ook mooie stappen in de marcom-items bij. Zo ook de vernieuwde catalogus!

Van diverse Clima Direct kanten kregen we technische informatie, afbeeldingen, specificaties, advertenties en losse beelden. Samen met de klant, onze ontwerper en projectmanager hebben we er een overzichtelijk en samenhangend geheel van gemaakt.

Kleurstelling geoptimaliseerd, ontwerp dusdanig gemaakt dat het goed overzichtelijk is, tabjes toegevoegd voor snelle navigatie met bladeren en lettertypes beoordeeld voor goede leesbaarheid.

Er zijn zelfs vakantiedagen voor opgeofferd. Passie, toewijding en ‘Clima Direct/Quantes’ teamwork hebben voor het schitterende ‘Coolbijbel’ gezorgd!

bekijk meer voorbeelden

Trots op catalogus expertise

Ook vragen over drukwerk? Bij Quantes Drukkerij Den Haag maken we graag een succes van alle catalogi uitdagingen en ander drukwerk. Of het nou gaat om ontwerp, drukwerk, afwerking, handling of verzending.

Nog meer weten over het grafische proces en de innovaties?
Schrijf je in voor de Experience Tour!

aanmelden Experience Tour

En voor al je vragen of opmerkingen kan je mij altijd bellen of mailen.
M: 06-23402482.
E: willembas@quantes.nl

Willem-Bas

Ook interessant

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…

Naadloos behang Samen Professionals

Signing Samen Professionals

Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht. Drie bedrijven met dezelfde specialisatie. Gepassioneerde detacheerders in zorg, overheid, onderwijs en woningcorporaties. Door krachten te bundelen, ontstaat één sterke organisatie. Want…

emmauscollege rotterdam rondleiding

360 graden virtuele tour Emmauscollege

Langsgaan om mensen te spreken, de sfeer te proeven en te zien hoe er met elkaar en de verschillende processen omgegaan wordt. Ken je het nog? Als je een beeld…