Clima Direct Catalogus

Catalogus succes met Clima Direct

  • door Willem-Bas Hess

Door hevige uitbreiding van het productassortiment de afgelopen jaren, was Clima Direct toe aan een vernieuwde catalogus. De eenvoudige variant moest vervangen worden voor een ware 'Coolbijbel'. En mede door goed teamwork hebben we daar samen een groot succes van gemaakt!

Teamwork maakt de catalogus…

Deze catalogus is een kroon op het werk van Clima Direct de afgelopen jaren. Het gaat goed bij het ‘coole’ bedrijf uit Ridderkerk. En daar horen ook mooie stappen in de marcom-items bij. Zo ook de vernieuwde catalogus!

Van diverse Clima Direct kanten kregen we technische informatie, afbeeldingen, specificaties, advertenties en losse beelden. Samen met de klant, onze ontwerper en projectmanager hebben we er een overzichtelijk en samenhangend geheel van gemaakt.

Kleurstelling geoptimaliseerd, ontwerp dusdanig gemaakt dat het goed overzichtelijk is, tabjes toegevoegd voor snelle navigatie met bladeren en lettertypes beoordeeld voor goede leesbaarheid.

Er zijn zelfs vakantiedagen voor opgeofferd. Passie, toewijding en ‘Clima Direct/Quantes’ teamwork hebben voor het schitterende ‘Coolbijbel’ gezorgd!

bekijk meer voorbeelden

Trots op catalogus expertise

Ook vragen over drukwerk? Bij Quantes Drukkerij Den Haag maken we graag een succes van alle catalogi uitdagingen en ander drukwerk. Of het nou gaat om ontwerp, drukwerk, afwerking, handling of verzending.

Nog meer weten over het grafische proces en de innovaties?
Schrijf je in voor de Experience Tour!

aanmelden Experience Tour

En voor al je vragen of opmerkingen kan je mij altijd bellen of mailen.
M: 06-23402482.
E: willembas@quantes.nl

Willem-Bas

Ook interessant

Yuki verrast medewerkers op een sportieve manier!

Afgelopen week heeft Yuki haar medewerkers uitgedaagd met een sportieve challenge door ze een sportpakketje op te sturen met daarin onder andere een springtouw en een gepersonaliseerd springschema. Op deze…

Storybook, verras met persoonlijke beeldberichten. Juist nu!

Video maakt een flinke opmars in de marketingmix. Of het nou gaat om een bedrijfspresentatie, een instructie, een persoonlijke uitnodiging of een vlog, met video spreek je mensen echt aan.…

Supercarposters-collage

Supercarposters.com x Quantes

Wat begon als een gesprek in de sportschool heeft als resultaat dat dit weekend supercarposters.com gelanceerd is. Samen met de succesvolle fotograaf Christian Kalse hebben wij het idee afgelopen 2…