TrainMore logo

De Quantes Brandportal ondersteunt TrainMore met hun groei

  • door Pieter Vonk

TrainMore is één van Nederlands innovatiefste en snelst groeiende fitnessconcepten. Met het aanbod van next level gyms in centra van de grote steden brengen zij sporten naar de doelgroep toe. In deze grote steden is TrainMore succesvol met zijn formule die sporten beloont: hoe vaker leden komen trainen, hoe minder ze hoeven te betalen voor hun abonnement. TrainMore heeft inmiddels 15 vestigingen, maar de doelstelling staat een groei van gemiddeld 10 vestigingen per jaar. Quantes is partner voor het logistieke proces in warehousing van operationele middelen en marketingmateriaal.

De Quantes Brandportal ondersteunt TrainMore met hun groei

De Quantes Brandportal is HET online marketing -en brandmanagement platform in de cloud. Wij zorgen dat merken op operationeel brandmanagement gebied geen omkijken hebben naar bijvoorbeeld de merchandise per vestiging, het drukwerk of het opmaken van iets simpels als visitekaartjes en social media content.

De Quantes Brandportal is ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen, die merkconsistentie willen en efficiënt aan hun merk willen bouwen. Decentraal afroepen, bestellen en zelfs opmaken binnen templates en centraal het overzicht behouden en beheren. Een autorisatie flow zorgt ervoor dat alles centraal in de hand gehouden kan worden.

Zo verzorgen wij voor TrainMore op dit moment realtime het complete warehouse online. Via de Brandportal kunnen alle vestigingen van TrainMore zelf hun benodigdheden bestellen en dit wordt vanuit 1 locatie verzonden. De marketing manager en operationeel manager kunnen eenvoudig zien wie wat bestelt en wat er nog op voorraad is. Denk hierbij aan pinrollen maar ook merchandising zoals kleding in diverse maten en soorten en bidons.

Inlogpagina-trainmore-brandportalBrandportal TrainMore

‘Fijne samenwerking, Quantes neemt ons veel werk uit handen!’ – Michael Rustwat, CEO TrainMore

Hoe werkt de Quantes Brandportal voor TrainMore? 

  • De Brandportal heeft een TrainMore Look-and-feel.
  • Elke vestiging heeft haar eigen persoonlijke inloggegevens.
  • Voor 12-uur in de middag besteld is overmorgen in de vestiging.
  • Als het aantal van een bepaald item onder een vooraf vastgesteld niveau komt, dan krijgt de marketing manager een notificatie. Zo is er nooit geen voorraad.
  • Door de voorraad centraal op 1 locatie te houden, kunnen de ruimtes van de TrainMore locaties optimaalgebruikt worden. Daarnaast is er altijd overzicht van wat waar is en blijft merchandising altijd up-to-date. Dus er gaan geen producten met oude logo’s meer in omloop.

Heb jij ook interesse in de mogelijkheden van de Quantes Brandportal?
Vraag hieronder een demo aan en wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag demo aan

Ook interessant

Yuki verrast medewerkers op een sportieve manier!

Afgelopen week heeft Yuki haar medewerkers uitgedaagd met een sportieve challenge door ze een sportpakketje op te sturen met daarin onder andere een springtouw en een gepersonaliseerd springschema. Op deze…

Storybook, verras met persoonlijke beeldberichten. Juist nu!

Video maakt een flinke opmars in de marketingmix. Of het nou gaat om een bedrijfspresentatie, een instructie, een persoonlijke uitnodiging of een vlog, met video spreek je mensen echt aan.…

Supercarposters-collage

Supercarposters.com x Quantes

Wat begon als een gesprek in de sportschool heeft als resultaat dat dit weekend supercarposters.com gelanceerd is. Samen met de succesvolle fotograaf Christian Kalse hebben wij het idee afgelopen 2…