Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

  • door Sjors Bleeker

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je klanten bedienen op 1,5 meter? En hoe zorg je dat personeel onderling de 1,5 meter afstand bewaart? Quantes helpt!

Slimme oplossingen 

In veel sectoren zijn al slimme oplossingen bedacht. Hierdoor kan het werk in aangepaste vorm verder. Maar nog lang niet overal is dit het geval. Het is echter belangrijk zowel personeel als klanten en gasten goed te instrueren over de regels. En er komt een moment dat we wel weer ‘mogen’. Náár het werk, en niet thuis op zolder. Winkelen. Naar de bioscoop. Uit eten. Zorg dat je er als ondernemer dan klaar voor bent.

Niet essentiële winkels mogen inmiddels weer voorzichtig producten verkopen. Met de nodige beperkingen, dat wel. Middels het ‘click & collect’ principe. Bestellen via de website en afhalen in de winkel. Het biedt weer een sprankje hoop op betere tijden en de winkelstraat zal hopelijk weer iets gaan leven. Maar hoe pak jij dit aan?

Neem contact op over de mogelijkheden

Vloersticker lift Vloersticker entree Vloersticker

Click & Collect raambelettering

Zichtbaarheid blijft hierbij essentieel. Zorg dat mensen zien dat jij open bent voor click & collect. Maak klanten enthousiast bij jou te bestellen. Via social media. Flyeren. En door raambelettering. Want als mensen dan toch door de winkelstraat lopen, biedt ze dan gelijk een bestelmogelijkheid. Zet producten in de etalage. Door een raamsticker met QR-code link je ze direct naar de bestelmodule op je website.

Vloerstickers in winkels, kantoren, sportscholen

Voor veel organisaties verzorgen we alle mogelijke uitingen om de regels onder de aandacht te brengen. Denk aan vloerstickers om de verplichte looprichting in school of winkel aan te geven. Posters en raamstickers om bezoekers op de mondkapjesplicht te wijzen. Maar ook desinfectiezuilen en baliedisplays. Voor iedere organisatie bedenken we een oplossing op maat.

Ben jij al voorbereid? Vraag onze specialist!

Neem contact op over de mogelijkheden

Raambelettering click en collect

 

Ook interessant

Naadloos behang Samen Professionals

Signing Samen Professionals

Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht. Drie bedrijven met dezelfde specialisatie. Gepassioneerde detacheerders in zorg, overheid, onderwijs en woningcorporaties. Door krachten te bundelen, ontstaat één sterke organisatie. Want…

emmauscollege rotterdam rondleiding

360 graden virtuele tour Emmauscollege

Langsgaan om mensen te spreken, de sfeer te proeven en te zien hoe er met elkaar en de verschillende processen omgegaan wordt. Ken je het nog? Als je een beeld…

Yuki verrast medewerkers op een sportieve manier!

Afgelopen week heeft Yuki haar medewerkers uitgedaagd met een sportieve challenge door ze een sportpakketje op te sturen met daarin onder andere een springtouw en een gepersonaliseerd springschema. Op deze…