Marmeren tafel

Welkom MarmerenTafels.nl

  • door Pieter Vonk

Wij hebben de mannen van MarmerenTafels.nl mogen verwelkomen als nieuwe klant. Wij duiken met hen in de wereld van interieurdesign. Zij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit marmer uit Spanje en Italië. Heb je interesse in een marmeren eettafel of marmeren salontafel? Zij leveren gratis thuis in Nederland en België. Naast de online verkoop hebben zij een erg mooie showroom in Rotterdam, dus kom gerust eens langs.

Een Marmeren Eettafel en Marmeren Salontafel
voor een betaalbare prijs

Onze vrienden zijn uit eigen frustratie begonnen met dit prachtige bedrijf toen zij voor zichzelf geen goede marmeren eettafel konden vinden voor een betaalbare prijs. Nu importeren zij zelf het marmer uit groeven in Spanje en Italië. Samen met ontwerpers hebben zij het onderstel gemaakt. In de loods in Rotterdam brengen zij het marmer en het onderstel samen tot één product. Marmeren Tafel levert tafels met een no-nonsense design. Quantes helpt hen met het in de markt zetten van hun top producten, en inderdaad ook met de no-nonsense visie wij hebben.

Meer marmeren tafels

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…