boten op water

Een succesvol event, als sponsor van het WK Zeezeilen!

  • door Willem-Bas Hess

Na de bijzondere Synergy vorig jaar in de drukkerij, ging het dit jaar ‘los’ in de haven van Scheveningen. Als sponsor van het WK Zeezeilen hebben we er de hele week een groot feest van gemaakt met onze klanten!

En omdat we natuurlijk weten dat dit hét moment is, eerst even een vraag… 😉

hoe blij ben je met Quantes?

Een mooi event met gezellige mensen.

Vorig jaar pakten we uit met een klant-event tussen de drukpersen, tijdens [the] Synergy. Dit jaar was de haven van Scheveningen ‘the place to be’! Tijdens de Offshore Sailing Worlds 2018 voeren we samen met ruim 200 klanten de zee op, om de racende zeilboten midden op zee te volgen. Op onze boot, de RIB en op de kade vloeiden de Coronas rijkelijk.

Met veel gezelligheid, ontspanning, geweldig weer en een enorme hoeveelheid enthousiaste reacties, kunnen we zeker zeggen dat dit een groot succes was.

Alle aanwezige klanten, wat was het genieten. Bedankt!!
En voor de mensen die er niet bij konden zijn, [be] There volgend jaar!

Aanmelden Experience Tour

Leuke foto’s van het event? Leuk als je ze opstuurt, of post op de social media!

Portfolio

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…