Milieuvriendelijk Drukwerk

Drukkerij Quantes is, als onderdeel van [the] Qroup, een dynamische, solide en snelgroeiende grafische onderneming. Onze medewerkers zijn sterk innovatief en toekomstgericht. En daarbij staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Alles om milieuvriendelijk drukwerk te leveren!

duurzame omgeving

People, Planet, Profit

MVO is van vitaal belang om onze omgeving leefbaar te houden, nu en in de toekomst. We streven ernaar onze producten en diensten correct, duurzaam en sociaal verantwoord te realiseren. Ons streven kan worden samengevat aan de hand van de kernbegrippen People, Planet en Profit. Hierover meer in ons duurzaamheidsverslag. Vraag deze aan via onderstaande button:

Neem contact op

Oegandese Houtskoolovens

Miljarden mensen op de wereld koken iedere dag op open vuur of simpele houtovens. Het hout dat wordt gebruikt, veroorzaakt  broeikasgassen, zoals CO2 en methaan. De veroorzakers van klimaat- verandering.

Dit project waar Quantes aan bijdraagt heeft als doel om klimaatverandering tegen te gaan en daarnaast de situatie voor de lokale bevolking te verbeteren. In samenwerking met deze bewoners zijn efficiënte houtskoolovens ontwikkeld en toeganke­lijk gemaakt voor de armste huishoudens.

Quantes heeft vooraf geïnvesteerd in de productie van deze nieuwe houtovens.

Wij zijn erg trots op dit Gold Standard project. Jij kan hier ook aan bijdrage, door mee te doen aan ons CO2 reductie plan voor milieuvriendelijk drukwerk. Wij nemen je graag bij de hand! Interesse?

Neem contact op

Oeganda, houtskoolovens
duurzaam drukwerk

Investeren in oerbos

Stichting Oasebos is een Nederlandse stichting, in 2004 opge­richt door Arthur van der Linden. In Costa Rica worden ze vertegenwoordigd door Jit Coers en Huite Zijlstra. Zij regelen al jaren alle zaken in Costa Rica.

Samen met participanten, donateurs en anderen zetten wij ons in om natuurlijk bos in Costa Rica aan te kopen en te beheren. Door reservaatvorming willen wij het natuurlijk bos duurzaam beschermen. Dankzij de steun van bijna 150 betrokken donateurs, hebben we in de afgelopen jaren al ruim 195 ha oerwoud kunnen aankopen en beschermen! Doe jij ook mee met ons CO2 reductieplan? Het is heel eenvoudig..

Download Duurzaamheidsverslag

Quantes x Fight cancer

Heel Quantes zet zich in voor Fight cancer, het stoere zusje van KWF. Samen komen we in actie om geld in te zamelen en daarnaast ondersteunen wij door het leveren van drukwerk. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld het gastenboekje gemaakt voor het #lovelivediner.

Doe jij ook een keer mee?

Neem contact op

Quantes en Fight Cancer, gastenboekje voor het #lovelifediner