Drukwerk expertise bij Quantes Drukkerij Den Haag

Innovatieve diensten

Er is geen ontkomen aan digitalisering. Naast internet printing, printing on demand en web to print, bieden wij consultancy en online oplossingen in IT & communicatie.

Met doordachte communicatie plannen, helpen wij jou je communicatieproblemen op te lossen. Die plannen hebben een doel, en drukwerk is een middel. Wie wil je bereiken en hoe slim kunnen wij dat voor jou doen?

Neem contact op

Digitaal drukwerk

Door de lage startkosten van digitaal drukken, zijn kleine oplagen betaalbaar. Digitaal drukwerk is eenvoudig te personaliseren. Alle vormen van variabele data-printing kunnen wij realiseren. Bijvoorbeeld 100 magazines met 100 gepersonaliseerde covers, dit valt zeker op!

 • Kleine oplage drukken
 • Kleine investering
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Offset kwaliteit

Lees meer

Direct mailing

Bij direct mailing is uiteraard de ontvanger bekend. Met onze technieken maken en bedenken wij samen met jou opvallende gepersonaliseerde mailings voor deze ontvangers. Dit kunnen we snel en voor een competitieve prijs.

 • Gericht communiceren met de doelgroep, dus heel effectief
 • De mogelijkheid om massamiddelen qua boodschap en inhoud helemaal aan te passen aan de informatiebehoefte van de individuele klant
 • Vergaande mogelijkheden om je te onderscheiden van de rest van de markt

Lees meer

Printing on Demand

Printing on demand drukkerij nodig? Dan ben je bij Quantes aan het juiste adres. In plaats van grote oplages kan Quantes middels digitaal drukken kleine oplages op aanvraag maken, bijvoorbeeld ook het printing on demand boek dat je wilt uitgeven! Print on demand brengt minder risico met zich mee, mocht er onverhoopt toch nog iets aangepast worden in tekst of opmaak. Snelle levertijden en lage opslagkosten.

 • Geen voorraad
 • Altijd Up-to-date
 • Weinig verspilling
 • Snelle levering

Lees meer

Offset drukwerk

Onze kracht in het offset drukwerk is het leveren van maatwerk. Wij beschikken tevens over een eigen binderij, hierdoor zijn wij enorm flexibel en kunnen wij korte levertijden bieden.

 • Grote oplages,
 • Scherpe prijzen
 • Complexe mogelijkheden

Print management

Altijd een vaste ordermanager. Er is veel kennis binnen onze organisatie, onze structuur is zo dat we zoveel mogelijk branche georiënteerd werken. Hierdoor weet jouw ordermanager wat er bij jou leeft en belangrijk is. Een team van ervaren project- en trafficmanagers, allemaal afkomstig uit de grafische industrie, reclamewereld of distributie, bieden volledige ondersteuning in elk aspect van het proces

Lees meer

Auto & gevelreclame

Je pand moet vindbaar en zichtbaar zijn en biedt vaak de eerste indruk die uw bezoekers hebben van je bedrijf. Van je bedrijfswagen maken wij een rijdend visitekaartje.

Lees meer

Q-brandportal:Web to print

Ook wel internet printing is de ideale oplossing voor huisstijl-management. Verschillende afdelingen en meerdere locaties in binnen en buitenland kunnen zelf online hun drukwerk beheren, bestellen en ook creëren.

Lees meer

Evenementen en beursstands

Posters, canvas prints, banners, reclameborden, vlaggendoek, borden voor bewegwijzering voor binnen of buiten, beurswanden, complete winkelwanden, bekleding van winkelschappen; wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Lees meer

Vraag gratis onze nieuwe Sample Box aan!

Bestel hier een sample box. In de box zijn alle verschillende standaard papiersoorten te vinden. Deze samples helpen jou bij de keuze van het papiersoort wat in jouw straatje past!

Bestel hier