Bedenkers én makers van marketing

Unieke combinatie

Bij Quantes hebben we een unieke combinatie van expertises in huis. Wij bedenken én produceren creatieve en effectieve marketing uitingen.

Met elkaar zorgen we voor jouw marketing successen. Van unieke ideeën en ontwerpen tot gifts en drukwerk. Op een transparante manier en vol enthousiasme.

Contact ons

Unieke ontwerpen

Met onze designers, marketeers, strategen en product developers zorgen we voor unieke en creatieve ideeën en ontwerpen. Vanuit jouw marketingdoelstellingen.

We bedenken en ontwerpen concepten, merchandise en campagnes op maat. Zo gepersonaliseerd mogelijk, voor maximale impact. Van losse ontwerpen tot complexe marketing projecten.

Bekijk case

Themapakketten

De ideeën voor thema’s waar jij met je marketing op wilt inspelen, bedenken we samen. Wij weten alles van onze klanten. En jij weet wat je wilt. Onze creatieve marketeers en designers kennen de trends, hebben de creativiteit en creëren passende concepten waarmee je de meeste impact maakt.

Maatwerk, met zoveel mogelijk personalisatie. Want alleen dan maak je impact op de ontvangers. Hoe persoonlijk is jouw onboardingspakket, partnerbox, zomerpakketje of decembergeschenk?

Bekijk case

Gifts & Merchandise

Ben jij op zoek naar originele, duurzame gifts en merchandise om op te vallen? Onze marketeers en product developers denken met je mee en verzorgen de productie. Zodat je opvalt bij de doelgroep en niet meer uit de hoofden bent weg te denken.

Voor beurzen en events maar ook voor in themapakketten zoals onboarding of losse gifts. Ook voor een merchandise lijn en online portal met opslag hebben wij alle mogelijkheden.

Drukwerk & Signing

Al jaren hebben we een innovatieve eigen drukwerk productie en logistieke afdeling. Als grondlegger van Albelli, zijn we altijd op zoek geweest naar innovatieve mogelijkheden. Hierdoor kunnen we snel en duurzaam de beste kwaliteit drukwerk produceren. Inclusief inpakken en logistiek.

Om zo naast huisstijl en promotiedrukwerk ook voor marketing gerelateerd drukwerk de beste partner te zijn. We houden alle touwtjes in handen en drukken CO2 neutraal. Dus naast catalogi ook voor exclusieve verpakkingen, gepersonaliseerde sleeves en maatwerk campagnes.

Meer over drukwerk

Beurzen & Events

Iedere marketeer wil het maximale halen uit zijn beurzen en events. En dat begint bij een sterke setting of beursstand, gebrand in de stijl van jouw merk. En natuurlijk een publiekstrekker waarmee leads worden gegenereerd.

Onze designers en marketeers denken mee over de juiste items en branding en onze monteurs bouwen op en af. Alles om van jouw beurzen en events een echte leadgenerator te maken en successen te boeken.

Bekijk case

IT-maatwerk

Zoals onze IT afdeling altijd zegt: ‘wij kunnen alles automatiseren’. Dit hebben we met onze eigen productie gedaan en doen we ook voor klanten. Processen efficiënter en sneller maken en daarmee tijd besparen en kwaliteit verhogen.

Met dashboards maar ook met leadgenerators op beurzen. Waarbij een online systeem gekoppeld is aan een spel of andere publiekstrekker.

Bekijk case

Kantooraankleding

De functie van het kantoor is flink veranderd. De laatste jaren is het kantoor uitgegroeid tot ontmoetingsplek. Waar creatieve processen en goede ideeën tot stand komen. Belangrijk dus dat dit een inspirerende omgeving is, met kantoor signing.

Zodat collega’s graag samenkomen op kantoor om mooie dingen op te zetten. Onze designers en monteurs zorgen voor een perfect kantoor. Zowel van binnen als van buiten. Van meedenken over de aankleding tot het maken en monteren van de bestickering, neon verlichting of piepschuim logo’s.

Marketing portals

Heb jij dat ook? Een kamertje met ingezakte dozen vol marketing items waarvan niemand meer weet wat er hoeveel er is. Onze Q-Brandportal biedt de oplossing. Alle marketingitems overzichtelijk in 1 online tool.

Met meldingen als de minimum voorraad is bereikt en verschillende items zichtbaar per collega. Ook opmaken en bestellen kan vanuit deze tool. Ook LinkedIn en Instagram berichten. Zodat alles overzichtelijk is en iedere uiting voldoet aan de huisstijl. Inclusief opslag.

Meer over portals

Opslag & Logistiek

Logistiek is een essentieel onderdeel van mailings en campagnes. Wij maken verpakkingen, maken en verzorgen de productie items en pakken ook in én verzenden. Je kunt dus het volledige project bij ons neerleggen.

Wij houden de controle en zorgen ervoor dat alles bij de ontvangers thuiskomt. En met 4000 palletplaatsen aan opslag, kun je al je items ook bij ons op voorraad leggen.

Hoe mensen naar ons kijken

06/01/2023
Scania

“Altijd de juiste oplossing voor ieder marketing- en communicatievraagstuk. De Scania Awards zijn erg succesvol”

28/03/2023
WONDR Experience

”Their commitment to going above and beyond for us is truly remarkable. From start to finish, they are dedicated to finding the right solution for every need”

10/01/2023
SendCloud

“Creatief en altijd oplossingsgericht. Van Employee Welcome Packs tot gave uitnodigingen, Quantes maakt altijd indruk”

10/02/2023
FESTO

“De combinatie van marketing expertises maakt jullie uniek. Alles kan. Niets is te gek. En als dat wel zo lijkt, dan regelen jullie dat alsnog. Iedereen rent voor ons en dat is top om mee samen te werken.”

01/03/2023
Coolblue

“Quantes maakt het onmogelijke waar. Van creatieve ideeën tot logistieke wonderen”