Duurzame verpakking
voor natuurlijke cosmetica

Met trots mogen we sinds dit jaar Dr. Hauschka onze klant noemen.

Ontdek de case

Dr. Hauschka is een Duits merk voor natuurlijke cosmetica en huidverzorging. Het bedrijf maakt gebruik van biodynamische landbouw methoden voor de ingrediƫnten van hun producten. Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en maakt gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en productiemethoden.

Praktisch maar stijlvol

Door samen te werken met Dr. Hauschka hebben we een stijlvolle en functionele verpakking ontwikkeld. Met deze make-up presentatie doos kunnen de producten van Dr. Hauschka op een stijlvolle en verantwoorde manier gepresenteerd worden, waarbij de focus ligt op het behoud van het milieu en een goede presentatie van de producten wat interesse voor de verkoop opwekt.

Duurzaam van binnen en buiten

Dr. Hauschka is een bekend merk op het gebied van natuurlijke cosmetica en staat bekend om haar gebruik van duurzame ingrediƫnten en verpakkingen. Wij hebben in samenwerking met Dr. Hauschka een make-up presentatie doos ontwikkeld die perfect past bij hun kernwaarden.

De make-up presentatie doos is bedrukt met het logo van Dr. Hauschka en heeft een inlay gemaakt van PET-vilt. Dit materiaal is duurzaam en recyclebaar en past dus goed bij de visie van het bedrijf. De doos is bovendien gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor de make-up producten goed beschermd blijven en de presentatie altijd netjes oogt. Het materiaal is bovendien sterk genoeg om langdurig te gebruiken, waardoor de presentatie doos keer op keer opnieuw gebruikt kan worden.

Samen aan de slag met duurzame verpakking?

Lotte van Quantes

lotte@quantes.nl
06 25581576