Duurzaam drukwerk
Samen voor Oeganda!

Samen aan de slag

Geld verdienen oké, maar met duurzame materialen

Hoe zal onze wereld er straks uitzien? Dat de wereld snel verandert staat vast. En voor veel organisaties is het lastig om zich aan die transitie aan te passen. Er moeten leerprocessen op gang komen waarmee organisaties gemakkelijker kunnen inspelen op een veranderende omgeving en nieuwe markteisen. Termen als ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ en ‘duurzaamheid’ horen we al jaren voorbij komen. Juist ook voor de productie van duurzaam drukwerk.

En terecht, we moeten ons samen inzetten voor een beter klimaat. Maar niet alleen door hierover te praten, juist ook door er wat voor te doen. Wij gaan voor duurzaam drukwerk en nemen onze klanten mee!

 

Ton van Quantes

Interesse, bel ons gerust op 070 413 40 19

Oegandese Houtskoolovens

Miljoenen mensen op de wereld koken iedere dag op open vuur of simpele houtovens. Het hout dat wordt gebruikt, veroorzaakt  broeikasgassen, zoals CO2 en methaan. De veroorzakers van klimaat- verandering.

Dit project waar Quantes aan bijdraagt heeft als doel om klimaatverandering tegen te gaan en daarnaast de situatie voor de lokale bevolking te verbeteren. In samenwerking met deze bewoners zijn efficiënte houtskoolovens ontwikkeld en toeganke­lijk gemaakt voor de armste huishoudens.

Quantes heeft vooraf geïnvesteerd in de productie van deze nieuwe houtovens.

Wij zijn erg trots op dit Gold Standard project. Jij kan hier ook aan bijdragen, door mee te doen aan ons CO2 reductie plan voor milieuvriendelijk drukwerk. Wij nemen je graag bij de hand! Interesse?

Samen aan de slag

 

Quantes x Fight cancer

Heel Quantes zet zich in voor Fight cancer, het stoere zusje van KWF. Samen komen we in actie om geld in te zamelen en daarnaast ondersteunen wij door het leveren van drukwerk. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld het gastenboekje gemaakt voor het #lovelivediner.

Doe jij ook een keer mee?

Samen aan de slag

 

Investeren in oerbos

Stichting Oasebos is een Nederlandse stichting, in 2004 opge­richt door Arthur van der Linden. In Costa Rica worden ze vertegenwoordigd door Jit Coers en Huite Zijlstra. Zij regelen al jaren alle zaken in Costa Rica.

Samen met participanten, donateurs en anderen zetten wij ons in om natuurlijk bos in Costa Rica aan te kopen en te beheren. Door reservaatvorming willen wij het natuurlijk bos duurzaam beschermen. Dankzij de steun van bijna 150 betrokken donateurs, hebben we in de afgelopen jaren al ruim 195 ha oerwoud kunnen aankopen en beschermen! Doe jij ook mee met ons CO2 reductieplan? Het is heel eenvoudig..

Quantes MVO Jaarverslag 2022

 

Hoe mensen naar ons kijken

06/01/2023
Scania

“Altijd de juiste oplossing voor ieder marketing- en communicatievraagstuk. De Scania Awards zijn erg succesvol”

28/03/2023
WONDR Experience

”Their commitment to going above and beyond for us is truly remarkable. From start to finish, they are dedicated to finding the right solution for every need”

10/01/2023
SendCloud

“Creatief en altijd oplossingsgericht. Van Employee Welcome Packs tot gave uitnodigingen, Quantes maakt altijd indruk”

10/02/2023
FESTO

“De combinatie van marketing expertises maakt jullie uniek. Alles kan. Niets is te gek. En als dat wel zo lijkt, dan regelen jullie dat alsnog. Iedereen rent voor ons en dat is top om mee samen te werken.”

01/03/2023
Coolblue

“Quantes maakt het onmogelijke waar. Van creatieve ideeën tot logistieke wonderen”