Van cloud naar
medewerkers

Quantes heeft een online webapplicatie gelanceerd voor Sendcloud
waarmee medewerkers hun eigen kerstcadeau kunnen uitkiezen.

Ontdek de case

Sendcloud is Europa’s #1 verzendplatform
voor e-commerce. Ze automatiseren je verzendproces en bieden hun klanten een next-level bezorgervaring. Daarnaast bieden ze een koppeling van 80+ vervoerders via hun API of 50+ integraties.

Sendcloud
in een gezellig
jasje

Uitdaging

Met de toppers van SendCloud🚀 hebben wij een gaaf kerstpakketten project verzorgd. De uitdaging zat hem vooral erin dat iedereen een passend cadeau kon uitzoeken als eindejaarsgeschenk. In oktober begonnen we met brainstormen over wat voor kerstpakketten bij het team van SendCloud zouden passen.

Aanpak

In een volgende meeting zijn verschillende ideeën gepresenteerd, waarbij Sendclouds keuze viel op 6 unieke en verschillende boxen!

Na deze keuze zijn de designers in de huisstijl van Sendcloud gedoken en is dit gecombineerd met een feestelijke touch.

Met de productie in huis hebben we alle verpakkingen en cadeaus voorzien van een Sendcloud kerst look, waarna ze met de post mee konden.

Iedereen blij
met kerst

01/01/23
Jennifer . Lo
Sendcloud

Ik ben super blij met het eindresultaat van deze order. Alle medewerkers binnen Sendcloud waren erg te spreken over de manier waarop ze hun eigen cadeau konden uitkiezen.

Resultaat

 

Portal waar de medewerkers hun persoonlijke cadeau konden uitkiezen. En daarnaast zelf konden kiezen waar ze hun cadeau wilden ontvangen.

6 compleet gebrande pakketten in Sendcloud huisstijl. Waaronder Sendcloud Gin, JBL box, Sokken en nog veel meer.

Samen jouw volgende
project oppakken?

Pieter van Quantes

pieter@quantes.nl
06 38 32 77 51