FIETSEN MET
EEN MISSIE

 

Amstel Gold Race 2024

Dat was het dan! Op 13 april hebben we opnieuw de Amstel Gold Race volbracht, met een team van 20 enthousiastelingen van Team Quantes, bestaande uit collega’s en relaties.

In 2022 zijn we met deze traditie begonnen en hebben we toen een fantastisch bedrag van €2.762,- opgehaald. Dit jaar was ons doel om €3.000,- te halen, en met trots kunnen we zeggen dat we dit doel hebben overtroffen met een indrukwekkende €4.250,-! Dit mooie bedrag is opgehaald voor Stichting Fight Cancer. Onder het motto ‘Love life’ ‘Fight Cancer’ inspireren zij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek.

In de afgelopen maanden heeft iedereen hard getraind en zijn tot op het laatste moment voorbereidingen getroffen om optimaal aan de start te verschijnen. Terwijl bij de vorige editie iedereen zich warm inpakte om het barre weer te trotseren, werden er dit jaar naast genoeg snelle jelle’s ook tubes zonnebrandcrème meegebracht.

Onze toppers hebben zich gewaagd aan zowel de 65 km als de 150 km race, en wat hebben ze het geweldig gedaan! Niet alleen hebben ze zich keihard ingezet, maar heeft ook iedereen het hele weekend enorm genoten. De race was een groot succes en iedereen kijkt met trots terug op hun prestaties.

Volgende keer gaan we de uitdaging weer met dezelfde dosis enthousiasme en plezier aan! Heb jij interesse om de volgende keer ook deel uit te maken van ons team? Laat het ons dan weten.

Bekijk hieronder de foto’s van afgelopen editie!