ERVARING
VAN SEM

Hoi, Sem hier!

Sinds 1 oktober 2023 ben ik werkzaam bij Quantes. Op dit moment is dat dus 3 maanden en in deze tijd heb ik al een hoop mogen leren. Bij Quantes krijg je veel mogelijkheden en wordt er goed met je meegedacht over wat er speelt (ook in het privéleven). Het is gezellig en er wordt veel gelachen. en dat is belangrijk want je bent elke dag met elkaar.

We verzinnen oplossingen voor de marketing van diverse bedrijven. Ons team bestaat uit aanpakkers in verschillende vormen van het werk. Dit zorgt dan dat creativiteit, kwaliteit en snelheid centraal staan. Het leukste vind ik om creatieve pakketten samen te stellen.

Zo heb ik bijvoorbeeld voor een eindejaarsgeschenk een compleet pakket samengesteld. Met de klant kwam ik tot de conclusie dat het een Italiaans thema moest krijgen. Super gaaf om dit zelf te kunnen verzorgen en het gehele proces heb kunnen begeleiden. Ik ben hier veel bezig met het contact van bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten. In dit onderwerp leer ik een hoop en de begeleiding van dit proces verloopt prima.

Het accountmanagement doe ik omdat ik een bbl opleiding als accountmanager volg. Dan ben ik dus 1 dag in de week aan mijn studie te vinden. Ook dit is goed te combineren en in de examens van de studie krijg je de juiste hulp. Kortom, mijn ervaring is erg positief en ik kijk uit naar de volgende periode!