Marketing materiaal Adyen, centraal via de brandportal van Quantes

  • door Anna Fleur Bakker

Adyen is ambitieus, lokaal en wereldwijd. En wij helpen daarbij met onze internationale brandportal, waarin naast drukwerk ook allerlei gadgets en beursmateriaal in staat. Wij maken dingen op maat, maar houden ook voor alle landen de voorraad bij. Adyen is Surinaams voor 'opnieuw beginnen'. En dat deden de oprichters, onder wie Pieter van der Does en Arnout Schuijff, in 2006 met succes. Dat ze al de nodige ervaring hadden met online betalen bij hun vorige werkgever, hielp daarbij. Inmiddels levert Adyen wereldwijd online betaalsystemen aan gerenommeerde bedrijven als ebay, Spotify en Uber. Ze heeft twintig kantoren in de hele wereld, van Amsterdam tot Tokio en van Berlijn tot Sao Paulo. Zo weet Adyen een snelle lokale service te bieden.

“Met de Quantes brandportal heeft Adyen een centraal loket voor al haar marketinguitingen,
wereldwijd, snel en op maat.”

Adyen
Adyen is ambitieus, lokaal en wereldwijd. En wij helpen daarbij met onze internationale brandportal, waarin naast drukwerk ook allerlei gadgets en beursmateriaal in staat. Wij maken drukwerk op maat en on demand, maar houden ook voor alle landen de voorraad bij in ons door data gedreven warehouse.

Adyen is Surinaams voor ‘opnieuwbeginnen’. En dat deden de oprichters, onder wie Pieter van der Does en Arnout Schuijff, in 2006 met succes. Dat ze al de nodige ervaring hadden met online betalen bij hun vorige werkgever, hielp daarbij. Inmiddels levert Adyen wereldwijd online betaalsystemen aan gerenommeerde bedrijven als ebay, Spotify en Uber. Ze heeft twintig kantoren in de hele wereld, van Amsterdam tot Tokio en van Berlijn tot Sao Paulo. Zo weet Adyen een snelle lokale service te bieden. Dat doet ze met een supermoderne IT-infrastructuur die aansluit op alle soorten netwerken. Flexibiliteit is een levensader. De klanten van Adyen kunnen, ongeacht structuur of businessmodel en via welk kanaal ook, hun klanten betalingen laten doen. Internationaal of aangepast aan de lokale omstandigheden.

Turbulente markt eist snelle marketing
Daarmee is Adyen een uitdagende klant voor Quantes, al hebben we al sinds 2012 een goede relatie
met elkaar opgebouwd. Die vruchtbare samenwerking is nu verder gestroomlijnd. Gadgets, banners,brochures, koptelefoons, visitekaartjes beursmaterialen, alles bestelt Adyen via onze brandportal.Quantes zorgt voor de productie, vormgeving en opmaak, compleet volgens de wensen van Adyen. We kennen elkaar, we weten wat Adyen wil. Zo krijgt ze haar materialen, op maat en op tijd. Dat laatste is voor deze klant extreem belangrijk. Ze opereert in een turbulente markt waar je snel beslissingen moet nemen. Met de Quantes brandportal heeft Adyen één centraal aanspreekpunt voor al haar marketing, materialen en communicatie. Zo kan Adyen in no time hun middelen leveren, waar ook in de wereld. Als dat nodig is zetten we net even dat stapje extra. Bijvoorbeeld om nog dezelfde dag spullen af te leveren op een beurs in Parijs. Dat is die persoonlijke service waar we als Quantes voor staan. 


Brandportal - Info aanvraag

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze portals voor jouw bedrijf?
Laat het ons dan weten via het formulier hieronder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…