Een feestelijke
unboxing experience

Quantes heeft een eindejaarsgeschenk in de vorm van een adventskalender box ontwikkeld voor DC Klinieken.

Ontdek de case

De mens
staat centraal

Niet alleen de mens die gespecialiseerde zorg nodig heeft staat centraal bij DC Klinieken, maar ook haar ruim 600 medewerkers. Om deze aan het eind van het jaar in het zonnetje te zetten met een eindejaarsgeschenk, heeft DC Klinieken bij ons aangeklopt.

De uitdaging

DC Klinieken wilde haar medewerkers vijf cadeautjes bieden. Voor de verpakking hiervan zijn wij aan de slag gegaan met het maken van een ‘adventskalender’ box. Hier is voor gekozen, omdat de unboxing experience een belangrijk aspect is bij een geschenk. De medewerkers mochten de 5 cadeautjes op de laatste 5 dagen voor kerst uitpakken, met op de laatste dag het grootste cadeau.

Verpakking

Om ervoor te zorgen dat de items in de doosjes goed op hun plek blijven, is er een interieurtje gemaakt, waar de items precies in passen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Aan de zijkant van de doos is een code van Spotify te scannen, waar de medewerkers een lijst met kerstmuziek kunnen luisteren tijdens het openen van het geschenk. Zo kom je voor het uitpakken van de cadeautjes al in een feestelijke stemming.

Het resultaat

Een luxe adventskalender box met vijf verschillende cadeaus, die de medewerkers vijf verschillende dagen voor kerst mochten openen.

 

 

 

 

 

DC Klinieken biedt gespecialiseerde zorg aan door heel Nederland. Zij werken op 15 locaties met meer dan 600 zorgprofessionals en bieden korte wachttijden voor de juiste zorg. Bij DC Klinieken staat de mens centraal en streven ze naar maximaal resultaat.

Samen jouw volgende
project oppakken?

Dennis van Quantes

d.steenbergen@quantes.nl
06 48 42 79 01