Zakelijke kerstkaarten, decembermailings en meer…

  • door Anna Fleur Bakker

Een klein gebaar kan veel betekenen. Veel bedrijven versturen zakelijke kerstkaarten en steeds vaker wordt er gekozen voor cadeau- of decembermailings. Denk bijvoorbeeld aan een doosje met gepersonaliseerde sleeve. Zo heb je al snel een creatief cadeau! De decembermaand is dé uitgelezen mogelijkheid om je waardering uit te spreken. Laat ons met je meedenken zodat je in de decembermaand kan scoren!

Zakelijke kerstkaarten en decembermailings

Zakelijke kerstkaarten en meer decembermailingsOpvallen in de decembermaand? Laat je verrassen met onze creatieve decembermaand ideeën! We denken graag met je mee over hoe je met jouw merk succesvol inspeelt op de feestdagen. Of het nou gaat om zakelijke kerstkaarten of volledig ingepakte kerstmailings! Mail of bel ons op 070-413 40 13 

Persoonlijke mailing

Zakelijke kerstkaarten of decembermailings zijn heel gemakkelijk persoonlijk te maken. We kunnen het design voor je oppakken en de kaart of mailing geheel in je eigen huisstijl maken. Je kan natuurlijk ook nog een stap verder gaan. Heel eenvoudig, door een personalisatie met een naam op de zakelijke kerstkaart of decembermailing.

Decembermailing

Ook hebben we decembermailings met een speciale verrassing. De mogelijkheden voor een verrassing bij een mailing zijn eindeloos. Zo hebben we vorig jaar voor Aethon een mailing gedaan waarbij de verrassing warme sokken waren. Deze zijn erg goed ontvangen bij zowel klanten als medewerkers. Vooral omdat ze in de Aethon huisstijl kleuren waren!

Doosjes doen het vaak goed. Vooral als ze gepersonaliseerd zijn en er een leuke verrassing in zit. We denken graag met je mee voor een creatief idee!

Mail, vul onderstaand formulier in of bel op 070-413 40 20 Want: De beller is sneller…

Creatieve mailing

Kwast wijnverkopers heeft goed uitgepakt vorig jaar. Zo is er een kookboek ontwikkeld waar elke medewerker van Kwast een recept voor heeft bedacht. Bij dit gerecht zochten de mensen ook een perfect passende wijn. Op deze manier maakten ze hun mailing niet alleen persoonlijk, maar ook leuk om te krijgen. Niet een standaard boek uit de winkel, maar echt een eigen uitgave. Wat is er nou betere reclame!?

Ook zoiets gaafs? Mail, vul onderstaand formulier in of bel op 070-413 40 20 want: De beller is sneller…

Multifunctionele mailing

Storybooks aan tafelNaast de mailing met cadeautjes heb je natuurlijk ook mailings die nuttig zijn. Denk aan een inspiratie kalender, een pennen bakje met agenda, een ruitenkrabber of een jaaroverzicht op een plopkubus. Laatst genoemde springt uit de envelop als je deze opent. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe creatiever, hoe meer kans dat je klant jouw mailing de rest van het jaar op het bureau heeft staan.

Wil je écht een bijzondere kerst- of nieuwjaarswens sturen of geven? Kies dan voor een Storybook! Een speciale kaart waar je zelf een persoonlijk filmpje op kan zetten. Een betere indruk kan je niet maken toch!?

Lees meer over Storybooks

Online mailing

Steeds meer worden er online mailings verstuurd. Veelal in combinatie met een offline mailing of een online inschrijfformulier. Denk hierbij aan een online kerstkaart, een kerstmailing of een geheel ontworpen uitnodiging voor een eindejaarsborrel. Met deze online mogelijkheden is het heel makkelijk om snel een grote doelgroep te bereiken. Dus heb je bijvoorbeeld een bedrijf wat internationaal is, dan kan je op deze manier toch al je klanten en medewerkers in andere landen het beste wensen.

Wil je een opvallend en onvergetelijk creatief concept rondom de decembermaand? Daar hebben we Elan voor!

Kijk snel wat Elan kan doen


Acties - Decembermailing - Info aanvraag

Heb je nog extra vragen over de mogelijkheden voor het einde van het jaar? Stuur ons dan een berichtje!

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…