Lil Bit’s,
BIG Impact

Lancering van de choco ballen van Tony’s Chocolonely!
Mooi verpakt en met grote impact op de mat.

Ontdek de case

Lil Bit’s,
BIG Impact

Bij Tony’s Chocolonely draait alles om meer dan alleen (h)eerlijke chocolade. Het gaat om eerlijkheid, duurzaamheid en het delen van vreugde met de wereld. En dus, wanneer we met Tony’s team aan een nieuw project werkten, wisten we dat er iets bijzonders op komst was. Maak kennis met Lil’ Bits – de nieuwste toevoeging aan het Tony’s assortiment!

Lil’ Bits zijn de eerste chocoladeballen-range waarvoor boeren een eerlijke prijs voor hun cacaobonen. Een grote stap voor Tony’s Chocolonely in een hele nieuwe categorie om nóg meer chocofans te inspireren! Wij hebben een mooie brievenbusdoos ontwikkelt voor deze influencercampagne.

           

Zichtbaarheid online

De weg naar de lancering was spannend en vol creativiteit. Een belangrijk onderdeel van deze reis was het creëren van de perfecte doosjes. In deze doosjes werden de sample verpakkingen van Lil’ Bits geplaatst, als een uitnodiging aan mensen om de nieuwe chocoladeballen te ontdekken. Deze deelden het vervolgens weer online op onder andere TikTok.

De uitdaging was dat dit door de brievenbus zou pakken en binnen 3 dagen klaar moest zijn. Een race tegen de klok die ons team met enthousiasme aanging.

 

Ook een uitdaging voor ons?

Is er iets waarvan je denkt dat het onmogelijk te verpakken is? Een speciaal ontwerp, een uniek formaat, of misschien zelfs een combinatie van materialen die nog niet eerder zijn gebruikt?

We houden van innovatieve uitdagingen en het vinden van oplossingen die niemand voor mogelijk hield. Daag ons uit met jouw meest creatieve en complexe verpakkingsvraagstukken – samen zullen we iets buitengewoons creëren!

Wij gaan niets uit de weg, dus komt maar op!

Werken aan jouw merk?

Willem-Bas van Quantes

willembas@quantes.nl
06 23402482