Drukwerk inspiratie
tijdens onze Tour

Samen aan de slag

Drukwerk inspiratie boost

Je hebt vast weleens iets voorbij zien komen van onze Experience Tour. Steeds weer een groot succes waar veel inspiratie uit komt. Uit alle positieve reacties blijkt dat er behoefte is aan vernieuwende marketing ideeën en inspiratie voor marketinguitingen.

En met de razendsnelle ontwikkelingen op marketinggebied en het steeds bredere takenpakket van marketeers, ontwerpers en inkopers wordt die vraag alleen maar sterker. Wij inspireren je graag. Wil je een keer langskomen voor een rondleiding of inspiratiesessie. Contact ons gerust!

Richard van Quantes

Interesse, bel ons gerust op 070 413 40 19

Contact voor vragen

 

Drukwerk inspiratie & marketing en design ideeën

De Experience Tour is een middag vol vernieuwende grafische mogelijkheden. En dan moet je denken aan campagne en design ideeën en online branding oplossingen maar ook drukwerk inspiratie en innovatie op het gebied van signing. Alles komt aan bod.

Bekijk inspiratie

Het is onze taak om je actief te inspireren zodat je het optimale uit je marketing- en communicatie kan halen.

Vanuit deze gedachte hebben we de Experience Tour bij Drukkerij Quantes jaren geleden opgezet. Om je doelgroep blijvend te verrassen, is het belangrijk om het productieproces te begrijpen en op de hoogte te zijn van innovatieve mogelijkheden. En dat is precies waar we goed in zijn met onze complete communicatiegroep [the] Qroup.
We hebben alle disciplines op marketingproductiegebied in huis. Zo hebben we experts voor marketingcommunictie, Quantes als drukkerij en monteurs voor signing kunnen we op alle vlakken informeren en inspireren. Met veel enthousiasme tot gevolg!

Meer inspiratie

Voor wie is de Experience Tour?

Voor iedereen die met marketing en communicatie bezig is, kan de Experience Tour interessant zijn. Dus of je nou marketeer bent bij een groot merk of ontwerper bij een klein bedrijf. Aan de hand van korte workshops over verschillende onderwerpen komt het gesprek los en inspireren we elkaar met voorbeelden en ervaringen.

De Experience Tour onderwerpen

Digital print – met drukwerk inspiratie met verrassend inktgebruik en beeldpersonalisaties
Thema concepten – van onboarding tot Pasen, alles komt aan bod
Campagnes en Design – creatieve ideeën voor succesvolle campagnes
Portals – al je communicatie online managen, opmaken en bestellen
Narrowcasting – doelgroepgerichte content laden over heel de wereld
Signing – zoals innovatieve mogelijkheden voor de aankleding van winkels en panden

Meer over papiersoorten

Rondleiding

En misschien wel het belangrijkste onderdeel van de Experience Tour, de rondleiding door het productieproces voor drukwerk. Veel marketeers zitten met vragen over voordelige pagina-aantallen, papiersoorten, kleureffecten en het verschil tussen digitaal- en offset drukwerk. Als je weet waar je op moet letten, loopt het proces soepeler en kan je meer mogelijkheden benutten. Zeker de tijd waarin alles het liefst al gisteren af moet zijn. Na de Experience Tour is het proces een stuk duidelijker en zit je vol drukwerk inspiratie!

Drukwerk inspiratie & marketing en design ideeën

De Experience Tour is een middag vol vernieuwende grafische mogelijkheden. En dan moet je denken aan campagne en design ideeën en online branding oplossingen maar ook drukwerk inspiratie en innovatie op het gebied van signing. Alles komt aan bod!

Meer inspiratie

 

[contact-form-7 id=”1894″ title=”Samplebox aanvraag!”]

Vraag hier je samplebox aan

 

Hoe mensen naar ons kijken

06/01/2023
Scania

“Altijd de juiste oplossing voor ieder marketing- en communicatievraagstuk. De Scania Awards zijn erg succesvol”

28/03/2023
WONDR Experience

”Their commitment to going above and beyond for us is truly remarkable. From start to finish, they are dedicated to finding the right solution for every need”

10/01/2023
SendCloud

“Creatief en altijd oplossingsgericht. Van Employee Welcome Packs tot gave uitnodigingen, Quantes maakt altijd indruk”

10/02/2023
FESTO

“De combinatie van marketing expertises maakt jullie uniek. Alles kan. Niets is te gek. En als dat wel zo lijkt, dan regelen jullie dat alsnog. Iedereen rent voor ons en dat is top om mee samen te werken.”

01/03/2023
Coolblue

“Quantes maakt het onmogelijke waar. Van creatieve ideeën tot logistieke wonderen”