Drukkerij Quantes Den Haag

Quantes en MullerVisual creëren Quality Print Factory!

  • door Willem-Bas Hess

Met Quantes en MullerVisual bouwen we samen aan het sterkste grafische bedrijf van Nederland. En ook in deze tijd bouwen we door! Om de focus door te zetten en een grote stap te maken in efficiency en mogelijkheden, creëren we door het samenvoegen van de drukwerk productie en afwerking een Quality Print Factory in Mijdrecht.

Quantes en MullerVisual creëren
Quality Print Factory!

Een aantal maanden geleden zijn we met Quantes en MullerVisual samen gaan bouwen aan het sterkste grafische bedrijf van Nederland. En ook in deze tijd bouwen we door! Om de focus door te zetten en een grote stap te maken in efficiency en mogelijkheden, zal per volgende week de drukwerk productie en afwerking van Quantes en MullerVisual worden samengevoegd in Mijdrecht. Hiermee zorgen we voor een ‘top-of-the-bill’ drukwerkfabriek met focus op kwaliteit en duurzaamheid. Een mooie stap voorwaarts voor onze communicatiegroep voor drukwerk, signing en volledige IT en marketingadviezen, concepten en projecten van A tot Z.

     Met dezelfde contactpersonen meer mogelijkheden voor de klant

Voor klanten komen er meer mogelijkheden en blijft het contact hetzelfde. We blijven werken vanuit dezelfde locaties in Rijswijk en Mijdrecht en iedereen houdt dezelfde contactpersonen. De samenvoeging van de productiefaciliteiten van Quantes en MullerVisual zorgt voor een Quality Print Factory met nog meer onderscheidende mogelijkheden, met kwaliteit voorop.

Quantes heeft in Rijswijk de afgelopen jaren succesvol gebouwd aan een brede communicatiegroep. Van advies, concept, design en creatie tot productie van drukwerk, beursstands, merchandise en IT oplossingen in binnen- en buitenland. Zo werken we aan marketing brede projecten voor klanten als Jaarbeurs, Landal GreenParks, AkzoNobel, Coolblue, Hema en Albelli. Richting de toekomst gaan we nog verder uitbreiden in marketingadvies, creatie en IT oplossingen voor mooie projecten en sterke uitingen.

     Print hub voor andere drukkerijen en grafische bedrijven

De Quality Print Factory van Quantes en MullerVisual dient in de toekomst als hub voor andere drukkerijen en grafische bedrijven. Zeker met onze ervaring in IT oplossingen op dit vlak, gaan hier mooie samenwerkingen uit voort komen. Door ons streven naar efficiency en extreem hoge kwaliteit, levert dit in de toekomst voordelen op voor grafisch Nederland en hun klanten.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Of wil je de mogelijkheden bespreken? Contact ons gerust, we staan je graag te woord!

Pieter Vonk,  pieter@quantes.nl of bel 06 420 439 14
Willem-Bas Hess, willembas@quantes.nl of bel 06 234 024 82

Bekijk de mogelijkheden

     Ideeën, vragen of opmerkingen? Contact ons gerust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

Yuki verrast medewerkers op een sportieve manier!

Afgelopen week heeft Yuki haar medewerkers uitgedaagd met een sportieve challenge door ze een sportpakketje op te sturen met daarin onder andere een springtouw en een gepersonaliseerd springschema. Op deze…

Storybook, verras met persoonlijke beeldberichten. Juist nu!

Video maakt een flinke opmars in de marketingmix. Of het nou gaat om een bedrijfspresentatie, een instructie, een persoonlijke uitnodiging of een vlog, met video spreek je mensen echt aan.…

Supercarposters-collage

Supercarposters.com x Quantes

Wat begon als een gesprek in de sportschool heeft als resultaat dat dit weekend supercarposters.com gelanceerd is. Samen met de succesvolle fotograaf Christian Kalse hebben wij het idee afgelopen 2…