Supercarposters-collage

Supercarposters.com x Quantes

  • door Pieter Vonk

Wat begon als een gesprek in de sportschool heeft als resultaat dat dit weekend supercarposters.com gelanceerd is. Samen met de succesvolle fotograaf Christian Kalse hebben wij het idee afgelopen 2 maanden vormgegeven. Zijn unieke content van super cars die hij in zijn loopbaan heeft gefotografeerd worden zo een fysiek product. Zeker in combinatie met digitaal drukken krijgen de posters de hoogste kwaliteit. Wij laten de rest van de wereld meegenieten van deze prachtige wagens. Lees hier meer!

Christian Kalse, is een succesvol en getalenteerd fotograaf met een passie voor exclusieve auto’s. Hij werkt veel voor bedrijven en particulieren om prachtige shots te maken. Bijvoorbeeld een introductie van een nieuw model Porsche. Zo heeft hij ook deelgenomen aan de welbekende supercar tour Gumball 3000 en werkt hij bijvoorbeeld voor PON en Quote magazine. Christian wilde zijn werk van de afgelopen jaren tastbaar maken. Met een mix van bestaande ingrediënten ging hij aan de slag, door zijn netwerk aan te spreken kwam hij bij Quantes terecht waarna de samenwerking in Supercarposters.com ontstaan.

Supercarposters.com wordt internationaal uitgerold en levert ware cadeaus. Naast de hoogste kwaliteit print en papier komt de poster in een custom made wrap papier en wordt het in een mooie koker gratis binnen de E.U. geleverd. Dus wil je een Porsche poster of Ferrari poster aan de muur? Bekijk ze hier!

Roll-Royce-supreme-wrap

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…