Naadloos behang Samen Professionals

Signing Samen Professionals

  • door Anna Fleur Bakker

Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht. Drie bedrijven met dezelfde specialisatie. Gepassioneerde detacheerders in zorg, overheid, onderwijs en woningcorporaties. Door krachten te bundelen, ontstaat één sterke organisatie. Want samen is niet alleen. En dus mocht ook Quantes aanschuiven. Onze toegevoegde waarde? Optimale merkbeleving door indoor signing. Waarin werkplezier, sfeer en inspiratie samenkomen.

Creatieve indoor signing

Maanden voorbereiding gingen eraan vooraf. Ontwerpen, kleurafstemming, materiaalkeuze, inrichting. Maar op 1 januari gingen ze ‘live’: Samen Professionals. Waarom moeilijk doen als het samen kan? En dus zijn de marketeers van Samen Professionals met de specialisten van Quantes aan de slag gegaan. Met uitgebreide afstemming over kleur en materiaalkeuze.

Naadloos behang Samen Professionals
Een nieuwe, frisse huisstijl. Doorgevoerd in alle uitingen. Denk aan akoestische wanden en behang. Acrylaatlogo’s en privacyfolie. Allemaal elementen om het kantoor de nieuwe huisstijl te laten ademen. Want het stopt niet bij alleen een nieuw logo. Door creatieve vormgeving wordt de huisstijl in het hele kantoor doorgevoerd.

Neem contact op over de mogelijkhedenOptimale merkbeleving

Bij binnenkomst is de nieuwe stijl subtiel aangebracht maar toch direct zichtbaar. Zowel de ontvangstbalie als toegangsdeur zijn voorzien van het logo. Uitgevoerd in matzwarte folie op een glanzende, houten ondergrond komt het logo niet schreeuwerig naar voren. Door op het kantoor met verschillende soorten etsfolie op de raampartijen te werken, zijn speelse effecten gecreëerd. Maar altijd met behoud van privacy én voldoende lichtinval. Want een donker hok werkt weinig inspirerend.


De akoestische panelen in de bespreekruimte werken geluidsabsorberend. Tevens verbeteren ze de akoestiek door de galm in een ruimte te verminderen. Ideaal voor de gehorige bespreekruimte. De wanden bij de entree zijn voorzien van naadloos behang met de pay-off. Ook is het logo in acrylaat letters op de muur geplaatst.

Etsfolie Kantoor Samen Professionals

Geslaagde branding

Een geslaagde branding door gebruik te maken van elkaars expertise. Creatieve indoor signing waardoor optimale merkbeleving is gecreëerd.

Juist deze periode, waarin veel collega’s thuiswerken, is perfect geschikt voor een metamorfose! Meer informatie of kan jouw kantoor wel een make over gebruiken? Vraag onze specialist!

Neem contact op over de mogelijkheden

 

Raambelettering Etsfolie Samen Professionals

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…