Wist jij dat Albelli bij Quantes is uitgegroeid tot een mega succes?

  • door Pieter Vonk

In de eerste jaren van de zero's was er bij Quantes een idee ontstaan om meer te doen met de foto's op je digitale camera en je laptop. Dit idee groeide uit tot één van de succesvolste en snelstgroeiende ondernemingen van Europa. Lees hier meer over dit bijzondere verhaal!

Albumprinter komt uit de koker van serieondernemer Hans Veldhuizen. Die ontwikkelde in 2001 software om makkelijk fotoboeken online te verwerken. In 2003 lanceerde hij het bedrijf en kwam na lang zoeken bij Quantes uit voor de productie van de fotoboeken. Samen met onze huidige eigenaar André Grimbergen bij Quantes werd Albumprinter in Nederland een groot succes. Dit door in eerste instantie het product als whitelabel aan te bieden aan bedrijven zoals HEMA. AlbumPrinter won in 2008 de Fast50 Award, door Deloitte uitgereikt aan het snelstgroeiende techbedrijf in de Benelux. Met 22.000% groei in 5 jaar.

Albumprinter quantes

Daarna is de groei niet meer gestopt, waardoor een nieuw pand gezocht moest worden. Dit vonden zij in de oude fabriek van Crocs, aan de overkant van de snelweg A4. Hier kon de expansie richting de rest van Europa nog harder gaan. Door dit succes werd in 2011 de interesse van het Amerikaanse Vistaprint gewekt en is het bedrijf verkocht.

De huidige Quantes brandportal is nog steeds gebaseerd op het proces van Albelli. Wij zorgen dat marketeers en communicatie mensen van hun online data, offline drukwerk kunnen maken. Wij laten de on- en offline wereld zo efficient mogelijk samen werken, dat zit in ons DNA.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Neem contact op

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…