Yuki verrast medewerkers op een sportieve manier!

  • door Anna Fleur Bakker

Afgelopen week heeft Yuki haar medewerkers uitgedaagd met een sportieve challenge door ze een sportpakketje op te sturen met daarin onder andere een springtouw en een gepersonaliseerd springschema. Op deze manier houden ze hun medewerkers betrokken en fit.

Yuki sportpakket

In deze bijzondere tijden, waarin we allemaal thuiswerken is het net wat lastiger om je medewerkers betrokken te houden met elkaar. Je ziet elkaar niet meer dagelijks bij het koffie apparaat en de borrels zijn online ineens een stuk minder druk bezocht.

Hierop hebben we samen met Yuki wat bedacht. Het sportieve springtouw challenge pakket. Het pakket daagt je uit om het een week lang op te nemen tegen andere sportieve collega’s en daarnaast binnen toch wat meer in beweging te komen.

Naast dat het pakket een leuke attentie is om te ontvangen is elke sleeve speciaal gemaakt voor de ontvanger. Hier kan nog een extra waardering of grap op geplaatst worden om het plaatje helemaal compleet te maken.

Ook opzoek naar inspiratie?

Stuur ons dan een berichtje en dan gaan we voor jou aan de slag. Voor nog wat extra inspiratie kan je kijken op de medewerkers betrokkenheid pagina via onderstaande button.

Klik voor meer inspiratie

Ook interessant

Storybook, verras met persoonlijke beeldberichten. Juist nu!

Video maakt een flinke opmars in de marketingmix. Of het nou gaat om een bedrijfspresentatie, een instructie, een persoonlijke uitnodiging of een vlog, met video spreek je mensen echt aan.…

Supercarposters-collage

Supercarposters.com x Quantes

Wat begon als een gesprek in de sportschool heeft als resultaat dat dit weekend supercarposters.com gelanceerd is. Samen met de succesvolle fotograaf Christian Kalse hebben wij het idee afgelopen 2…

Wist jij dat Albelli bij Quantes is uitgegroeid tot een mega succes?

In de eerste jaren van de zero's was er bij Quantes een idee ontstaan om meer te doen met de foto's op je digitale camera en je laptop. Dit idee…