Yuki verrast medewerkers op een sportieve manier!

  • door Anna Fleur Bakker

Afgelopen week heeft Yuki haar medewerkers uitgedaagd met een sportieve challenge door ze een sportpakketje op te sturen met daarin onder andere een springtouw en een gepersonaliseerd springschema. Op deze manier houden ze hun medewerkers betrokken en fit.

Yuki sportpakket

In deze bijzondere tijden, waarin we allemaal thuiswerken is het net wat lastiger om je medewerkers betrokken te houden met elkaar. Je ziet elkaar niet meer dagelijks bij het koffie apparaat en de borrels zijn online ineens een stuk minder druk bezocht.

Hierop hebben we samen met Yuki wat bedacht. Het sportieve springtouw challenge pakket. Het pakket daagt je uit om het een week lang op te nemen tegen andere sportieve collega’s en daarnaast binnen toch wat meer in beweging te komen.

Naast dat het pakket een leuke attentie is om te ontvangen is elke sleeve speciaal gemaakt voor de ontvanger. Hier kan nog een extra waardering of grap op geplaatst worden om het plaatje helemaal compleet te maken.

Ook opzoek naar inspiratie?

Stuur ons dan een berichtje en dan gaan we voor jou aan de slag. Voor nog wat extra inspiratie kan je kijken op de medewerkers betrokkenheid pagina via onderstaande button.

Klik voor meer inspiratie

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…