Yuki verrast medewerkers op een sportieve manier!

  • door Anna Fleur Bakker

Afgelopen week heeft Yuki haar medewerkers uitgedaagd met een sportieve challenge door ze een sportpakketje op te sturen met daarin onder andere een springtouw en een gepersonaliseerd springschema. Op deze manier houden ze hun medewerkers betrokken en fit.

Yuki sportpakket

In deze bijzondere tijden, waarin we allemaal thuiswerken is het net wat lastiger om je medewerkers betrokken te houden met elkaar. Je ziet elkaar niet meer dagelijks bij het koffie apparaat en de borrels zijn online ineens een stuk minder druk bezocht.

Hierop hebben we samen met Yuki wat bedacht. Het sportieve springtouw challenge pakket. Het pakket daagt je uit om het een week lang op te nemen tegen andere sportieve collega’s en daarnaast binnen toch wat meer in beweging te komen.

Naast dat het pakket een leuke attentie is om te ontvangen is elke sleeve speciaal gemaakt voor de ontvanger. Hier kan nog een extra waardering of grap op geplaatst worden om het plaatje helemaal compleet te maken.

Ook opzoek naar inspiratie?

Stuur ons dan een berichtje en dan gaan we voor jou aan de slag. Voor nog wat extra inspiratie kan je kijken op de medewerkers betrokkenheid pagina via onderstaande button.

Klik voor meer inspiratie

Ook interessant

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…

Naadloos behang Samen Professionals

Signing Samen Professionals

Samen in de Zorg, Aethon en Onze Leerkracht. Drie bedrijven met dezelfde specialisatie. Gepassioneerde detacheerders in zorg, overheid, onderwijs en woningcorporaties. Door krachten te bundelen, ontstaat één sterke organisatie. Want…

emmauscollege rotterdam rondleiding

360 graden virtuele tour Emmauscollege

Langsgaan om mensen te spreken, de sfeer te proeven en te zien hoe er met elkaar en de verschillende processen omgegaan wordt. Ken je het nog? Als je een beeld…