bedrukte zitzak

Zitzak bedrukken, zie jij het zitten?

  • door Anna Fleur Bakker

Je zitzak bedrukken in eigen branding als ondersteunende uiting op ieder evenement. Opvallend en comfortabel! Een zitzak is multifunctioneel. Al helemaal als je de zitzak laat bedrukken met daarbij nog een extra doel. Dat is nog eens een 'chille' manier van reclame maken voor je bedrijf. Lees hier over de vele voordelen van het bedrukken van een zitzak en wat je ermee kan!

Zitzak bedrukken als sterk branding-middel

Een zitzak bedrukken is altijd de juiste keuze. Multifunctioneel en met een bedrukte zitzak val je zeker op. Voordelen van het laten bedrukken van je eigen zitzakken hebben we hieronder opgesomd. Wil je opvallen? Laat je zitzak bedrukken!

  • Iedere zitzak bedrukken met een ander design
  • De zitzak hoes kan vervangen worden
  • Bedrukking van de zitzak kan volledig en via een template die wij aanleveren
  • Bedrukte zitzak zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt
  • De zitzak is in verschillende maten verkrijgbaar

Offerte aanvragen

   

Een zitzak bedrukken heeft echt een doel

De bedrukte zitzak wordt op dit moment al voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo heeft Ahoy ze de afgelopen maand gebruikt voor een game event. Hierdoor hadden de bezoekers een fijne zitplek om in te gamen. Naast natuurlijk het feit dat de zitzak voor de aankleding ook een boost gaf.
Ook Duifhuizen heeft tijdens een event gericht op de jeugd zitzakken laten bedrukken voor de branding. De jongeren op het event maakten maar al te graag gebruik van de zitzak. Doordat de zitzakken in deze doelgroep zo in de smaak vielen, konden ze zelfs als prijs worden weggegeven. Ze maakten een gepersonaliseerde, bedrukte zitzak voor de winnaar!

offerte aanvragen

    Wist je dat:

  • De eerste zitzak, werd ontworpen in 1968 door Sacco in Italië en wordt als het symbool gezien voor de binnenhuismode van de jaren 70
  • De eerste naam van de zitzak was dan ook Sacco
  • Een zitzak verminderd stresspunten in het lichaam, vandaar dat je er zo lekker op kan relaxen

Meer over branding

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…