Q-Brandportal introductie ZonMw

Q-Brandportal succes met ZonMw!

 • door Willem-Bas Hess

Eenduidigheid in de corporate branding met de huisstijl- en promotie uitingen is met meer dan 14 clusters en ruim 30 communicatie medewerkers een enorme uitdaging. Samen met ZonMw hebben we hiervoor een oplossing opgezet: De Q-Brandportal. Ons online marketingmanagement systeem volledig op maat gemaakt en 24/7 bereikbaar voor alle communicatie uitingen. Tijdens de introductie en basistraining bij ons in Rijswijk werd de Q-Brandportal door ZonMw met applaus ontvangen!

Corporate branding consistentie voor ZonMw

Q-Brandportal ZonMwSamen met ZonMw hebben we met succes een Q-Brandportal gebouwd waarin de volledige corporate branding en promotie kan worden afgeroepen of bewerkt binnen de richtlijnen van de huisstijl. Na het bewerken kan er gedownload of besteld worden. ZonMw had tegelijkertijd een project lopen voor het vernieuwen van het logo. Dit maakte het geheel complex voor beide partijen. Extra mooi dus dat ZonMw een week na live-gang razend enthousiast is!

Lees meer over de Q-Brandportal

De voordelen voor ZonMw:

 • Alle marketing overzichtelijk in 1 omgeving
 • Huisstijl bewaking
 • Eenvoudig bewerken binnen de huisstijl
 • Autorisatie voor bestelling mogelijk
 • Output op het juiste formaat (Instagram etc.)
 • Bewerkingen direct zichtbaar in voorbeeld
 • Asset Manager/Beeldbank met zoekfuncties
 • Kostenbeheersing door rapportages
 • Efficiency en snelheid door koppeling met productie
 • Online voorraadbeheer

Waarom de Q-Brandportal?

Het is een veelbesproken onderwerp binnen bedrijven; de eenduidigheid in de corporate branding en alle promotie uitingen. Marketeers zijn vaak verdeeld over verschillende afdelingen en als iedere marketeer de huisstijl al correct gebruikt, dan is het sales wel die ‘even snel iets van internet plukt’ dat verouderd blijkt te zijn. Een hulpmiddel om de marketing uitingen en corporate branding te managen is dus geen overbodige luxe.

Lees meer over de Q-Brandportal

Aansluitende ZonMw Experience Tour

Onze Experience Tour is inmiddels bekend door het hele land. Naast een algemene editie voor iedereen die van marketing en communicatie houdt, zetten we ook Tours op speciaal voor klanten. Zo hebben we ook de ZonMw Tour opgezet. Op deze manier konden we de communicatie mensen van ZonMw, na de presentatie van de vernieuwde corporate branding van ZonMw en de Q-Brandportal training, een extra creatieve boost geven.

De ZonMw Experience Tour bestond uit:

Meer over de Tour

Ook een Experience Tour voor jouw bedrijf?
Vraag nu een Tour aan!

Vraag een Tour aan

Ook interessant

Junior accountmanager gezocht!

Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van nieuwe relaties en vind je marketing geweldig? Lees dan snel verder! We kunnen namelijk nog veel meer…

KOOLE Terminals
 | Samen voor een duurzame toekomst

Koole Terminals is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van opslag, transport en verwerking van van vloeibare ladingen. 
Met ruim 700 collega’s, opererend vanuit 3 landen met 11 terminals is…

Click en Collect raambelettering

Is jouw organisatie coronaproof?

Click & collect. De anderhalve-meter-economie. Het nieuwe werken. Is jouw organisatie er klaar voor? Het kan de nodige uitdaging opleveren. Want hoe laat je jouw winkelaanbod zien? Hoe ga je…